ベジィ生活をもっと楽しく快適にする、旬のイベントに参加しましょう。

カナディアン ヴィーガン/ Canadian Vegan 特別ワークショップ&クリスマス・ランチ

SHARE ON
17.11.15

カナディアン ヴィーガン

特別ワークショップ&クリスマス・ランチ

〜ヴィーガン&グルテンフリーで味わうカナダの伝統料理〜


カナダの著名なシェフアワードGold Medal Plates Culinary Olympicsで2011年・2012年と2年連続で銀メダルを受賞した

ヴィーガンシェフ・キャロライン石井さんの来日に合わせて、レッスン付ランチイベントを開催!

クリスマスにぴったりのカナダレシピをデモンストレーション形式で食べて・学べる盛りだくさんのイベントです!


〜コース内容〜

  • ・ウェルカムドリンク(アルコール又はノンアルコール)

  • ・グルテンフリースープ

・グルテンフリーの伝統ホットパイ

  • ・グルテンフリーデザート

  • ・ホットドリンク

さらに、参加者の皆さまには総額3,000円以上のお持ち帰りプレゼント付き!


イベントは日本語と英語で開催。

英会話を楽しみながらお料理も学べちゃいます♪

ぜひ、皆さまのご参加を心よりお待ちしております!

【イベント概要】

日時:12月10日(日)11:30〜13:30(受付開始11:00)

場所:veggy Kitchen Salon

東京都渋谷区笹塚3-19-2 青田ビル2F  京王線 笹塚駅より徒歩5分

会費:7,500円税込(お持ち帰りプレゼント付き)

定員:20名


お申し込みはこちらから


※申込後、1週間以内に参加費のご入金をお願いいたします。

※当日のコース料理の内容は、変更となる可能性がございます。


講師プロフィール:キャロライン石井 Caroline Ishii

カナダ・トロント出身/ヴィーガン料理家

子供時代より、トロントで伝統的な和食を作る母の手伝いをし、食・味に好奇心を抱く。

この好奇心が料理の基礎と創造性への情熱と化し、アワード受賞シェフ、TVパーソナリティ、クッキングインストラクターそして作家としての彼女を誕生させます。

プラントベース・オーガニック・ローカル・ホールフードが身体にも環境にも優しいというコンセプトを元に、大胆で斬新なアイデアでカナダの金メダル・プレート・オリンピック(Gold Medal Plates Culinary Olympics )で2011年、2012年連続銀メダルを受賞。

そして、「キャロラインとデーブのレストランアドベンチャー」という全13回のドキュメンタリー・リアリティ番組でさらに人気を獲得。

ニューヨークのナチュラル・グルメ・インスティチュートを卒業後、有名なヴィーガンレストランであるNYのCandles 79 やサンフランシスコのミレニアム・レストランでインターンシップを経験。

ヨガと瞑想が趣味で、2013年にハタヨガのティーチャーズトレーニングを受ける。

現在はオタワとトロントを拠点に、世界を旅しながら新しい味覚を探求中。


Canadian Vegan Holiday Cooking! Special lunch workshop with Caroline Ishii

~Traditional Canadian Vegan and Gluten-free Cooking Lesson ~

Veggy is excited to announce a special lunch event on December 10th(Sunday) at the Veggy kitchen studio!

We are welcoming our special guest, Caroline Ishii from Canada, to demonstrate traditional Canadian holiday dishes that are vegan and gluten-free. You will learn the recipes, cooking methods, tips, and different types of gluten-free ingredients.

Enjoy a three course lunch, which will include bilingual recipes and a special gift set to take home. (The gift set is worth over 3,000 yen alone).


~ Lunch Menu~

・Welcome Drink (alcoholic or non-alcoholic)

・Winter Soup (gluten-free)

・Traditional Hot Vegan Pie (gluten-free)

・Dessert (gluten-free)

・Hot Drink

*Gift Set (The gift set is worth over 3,000 yen alone)


The event will be held both in English and Japanese.


~Event Details~

Date: December 10th(Sunday)

Time:11:30 a.m~1:30 p.m(Doors open at11:00 am)

Fee: 7,500 yen

Location: veggy kitchen salon

151-0073

Aota Building. 2F 3-19-2 Sasazuka Shibuya-ku, Tokyo

(5 mins walk from Keio-Sasazuka Station)

Capacity: 20 people


Registration from HERE


Profile ofCaroline Ishii

Award-winning chef, TV personality, instructor and author Caroline Ishii was the the creator and chef of ZenKitchen, a highly popular gourmet vegan wholefoods restaurant in Canada. Caroline garnered critical acclaim for her food, winning the silver medal at the prestigious Canadian Gold Medal Plates competition two years running against the best chefs in the city. She also starred in a 13-partdocumentary-reality show that aired on the W Network, Asia Food Channel, and Oprah Winfrey Network (OWN) Canada.A graduate of the chef program with the Natural Gourmet Institute in New York, Caroline holds an MBA from the University of Ottawa and is a certified Hatha Yoga Teacher. Her first book, The Accidental Chef: Lessons Learned In and Out of the Kitchen, which is part biography and part plant-based cookbook, was published in 2016. Her second book on Canadian vegan recipes will be published in Japanese by Kirasienne in spring 2018. Caroline is a third-generation Japanese-Canadian who travels the world in search of taste memories to write about and share.

Image title

Image title


SHARE ON
17.11.15

12 EVENT
CALENDER

mon tue wed thu fri sat sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

イベント  休業日